Social Media Medewerker (v/m)

Volksuniversiteit Het Groene Hart (VUHGH) organiseert met circa 30 vrijwilligers in samenwerking met circa 70 docenten jaarlijks cursussen, workshops, lezingen, excursies, wandelingen en proeverijen. Op het gebied van Talen, Creatief, Culinair, Huis & Tuin, Kunst & Cultuur, Mens & Maatschappij, Persoonlijke Ontwikkeling en Computer & Media kunnen inwoners uit Woerden, Bodegraven-Reeuwijk en (wijde) omgeving zich verder ontwikkelen.

Wij zoeken z.s.m. een social media medewerker voor ons team PR&Marketing

Vind jij het leuk om onze social media naar een hoger level te brengen? Als social media- medewerker zorg jij ervoor dat we ons netwerk kunnen uitbreiden en dat onze online zichtbaarheid wordt verbeterd. Je gaat aan de slag met de dagelijkse content op de social mediakanalen van Volksuniversiteit Het Groene Hart. Jouw doel en ons doel is om (potentiële) cursisten dagelijks te inspireren en te informeren

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je neemt graag initiatief, kan goed zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer. Je hoeft geen uitgebreide kennis te hebben van social media maar je moet gemotiveerd zijn om dit helemaal onder de knie te krijgen.

Wij bieden je een informele, professionele organisatie met enthousiaste vrijwilligers, met veel afwisseling, ruimte voor creatieve ideeën en initiatieven, korte lijnen en goede samenwerking. Je kunt als vrijwilliger gratis deelnemen (mits er plaats is) aan alle cursussen, workshops, lezingen, excursies, wandelingen en proeverijen. We hebben elk jaar een seizoensopening, een vrijwilligersuitje en enkele bijeenkomsten met alle vrijwilligers.

Wil je meer weten over de VUHGH? Kijk dan op https://www.vuhetgroenehart.nl/
Wil je meer weten over de functie? Stuur dan een mail naar  denise.hermenet@vuhetgroenehart.nl of bel 0348-420662
Heb je interesse? Stuur dan snel een mail met je motivatie en je CV aan info@vuhetgroenehart.nl .
Wij heten je graag welkom in onze leuke organisatie!