Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PON2114B

Zenmeditatie

Zenmeditatie
Cursuscode: PON2114B

Zenmeditatie is een methode om rust te vinden en inzicht te ontwikkelen. Zen wordt ook wel Zazen genoemd. Za betekent zitten. Je kunt dus Zazen zien als een zitmeditatie. Hoe begin je met zenmeditatie? Heeft het een relatie met yoga en mindfulness? In deze workshop maak je kennis met zenmeditatie. 
Leer de basis en verrijk je leven door met Zenmeditatie beter te concentreren en door harmonieus evenwicht tot inzicht te komen. Je voelt je na een Zenmeditatie een stuk minder gestrest. Na deze workshop wordt Zenmeditatie een rustpunt in jouw dagelijks leven.

Dinsdag 12 april 2022
1 workshop van 1 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 22,00
Mw. W.E. (Wilma) Dingemans

Mee te brengen door cursist: grote handdoek, of yogamat om op te liggen tijdens de liggende mindfulness oefening. Eventueel een (meditatie) kussen om op te zitten.

19:30 - 20:30
Locatie: Het Evertshuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
W.E. (Wilma) Dingemans
W.E. (Wilma) Dingemans
Wilma Dingemans geeft sinds 2008 yoga, mindfulness en meditatietrainingen (en daarnaast ook stressmanagement en coaching binnen bedrijven). Dit doet zij vanuit bedrijfsyoga- en vitaliteitstrainingen Nederland en vanuit haar eigen praktijk en yogaschool. Zij is Personal Coach, Yoga- Mindfulness- en Meditatiedocent, Massage- en Bewegingstherapeut. In 2003 startte zij met de Raja Yoga Basisopleiding te Bussum. Van hieruit is zij doorgestroomd naar de Yoga Docenten opleiding bij Samyama, de Integrale School voor Yoga en Medidatie te Laren (2004-2008). Tevens heeft zij meerdere opleidingen en trainingen gevolgd en afgerond. Op een natuurlijke wijze legt Wilma de verbinding tussen de bewegingspedagogiek, massage, yoga, mindfulness en meditatie, stressmanagement en coaching.