Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PON2136W

Ontdek waar je energie van krijgt

Ontdek waar je energie van krijgt
Cursuscode: PON2136W

Doen waar je blij van wordt! Hoe eenvoudig deze woorden ook klinken, echt kiezen voor datgene wat jou blij maakt, is niet altijd even vanzelfsprekend. Daarom is het zo belangrijk om er even bij stil te staan. Waar ben je goed in? Wat maakt jou blij? Hoe maak je nu die alledaagse keuzes die jou plezier en energie geven? Dat is waar het om gaat in deze workshop. We leren je beter bewust worden van wat jou blij maakt, we gaan (her)ontdekken waar je goed in bent en je leert alledaagse keuzes te maken die je plezier en energie opleveren.
Na de workshop ga je naar huis met een concreet stappenplan voor meer energie. 
Resultaat:  
- je weet wat jou plezier oplevert   
– je hebt meer zelfvertrouwen   
– jouw energie stijgt   
– je bent je (weer) heel bewust van waar je goed in bent
Kortom, kies nu voor deze workshop en maak je blij!

Donderdag 7 april 2022
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 18,00
Mw. S. (Susan) Veldkamp

Deze cursus wordt online gegeven. Voor de online les word je door de docent per mail uitgenodigd met daarin een link naar de beveiligde online lesomgeving. Je kunt de online les zowel op PC, laptop, tablet als smartphone volgen.

19:00 - 21:00
Locatie: online (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
S. (Susan) Veldkamp
S. (Susan) Veldkamp
In 2018 gooide Susan Veldkamp het roer volledig om. Ze gaf haar baan als salesmanager op om Plezierinspirator te zijn. In 2019 verscheen haar boek (Minder moeten, meer plezier) en via coaching en trainingen inspireert ze op een plezierige en transparante manier. Susan boeit, verrast en maakt ons heel bewust van onze (verborgen) talenten, kracht en persoonlijkheid. Iedereen wordt herinnerd aan de eenvoud waarop we onze talenten optimaal kunnen inzetten. Met als resultaat plezier en energie!