Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PON2190W

Nek- en schoudermassage

Nek- en schoudermassage
Cursuscode: PON2190W

In je nek en schouders kan veel spanning zitten, het is een dankbaar gebied om te masseren. Een aandachtige massage kan veel verlichting geven. In deze workshop leer je een aantal eenvoudige technieken die in de meeste omstandigheden toe te passen zijn. Na een demonstratie masseren cursisten elkaars nek en schouders. De kleding blijft aan, we gebruiken geen olie. Er wordt ook veel aandacht aan de eigen houding gegeven, zodat je zelf ontspannen blijft. Bij de workshop krijg je een eenvoudige beschrijving van de oefeningen.

De materiaalkosten (voor de hand-out) bedragen 2 euro en zullen tegelijk met het lesgeld worden geïncasseerd.

 

Zaterdag 29 januari 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 26,00 plus € 2,20 materiaalkosten.
Mw. M. (Marthe) Igaz-Koolhaas

Mee te brengen door de cursist: dik en stevig kussen of eventueel een paar dunne kussens, een aantal handdoeken, een flesje water, makkelijk zittende kleding, en eventueel een krukje zonder wielen om op te zitten tijdens de workshop.

10:00 - 13:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marthe) Igaz-Koolhaas
M. (Marthe) Igaz-Koolhaas
Marthe is sinds 2011 met veel plezier werkzaam als sportmasseur in eigen praktijk, in sportscholen en sauna's. Zij heeft diverse diploma's op het gebied van massage. Marthe heeft daarnaast veel ervaring met lesgeven aan diverse leeftijden en groepen. Ze vindt het erg leuk (en ook een uitdaging) om andere mensen kennis en/of vaardigheden bij te brengen. Deze workshop spreekt haar aan vanwege de laagdrempeligheid en directe toepasbaarheid in het dagelijks leven.