Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PON2036B

Lezing: ADHD bij vrouwen

Lezing: ADHD bij vrouwen
Cursuscode: PON2036B

Tijdens deze lezing vertelt een ervaringsdeskundige je in twee uur tijd over AD(H)D bij vrouwen. Je kunt flink last hebben van AD(H)D, maar je kunt het ook heel goed in je eigen voordeel gebruiken. Wat te denken van je tomeloze energie, het out of the box denken en je creativiteit?! Herken jij jezelf in de kenmerken van AD(H)D? Of weet je al een tijdje dat je het hebt en zit het je nu in de weg? Dan is deze lezing iets voor jou! Je komt te weten waarom jij chaos ervaart in je hoofd en in je huis. Waarom je zo moe opstaat, maar toch altijd weer te laat naar bed gaat. En hoe het kan dat jij op je werk moeiteloos de meest ingewikkelde procedures volgt, maar thuis de helft van de maaltijd op tafel vergeet te zetten.
Na deze lezing weet jij: - wat AD(H)D is - waarom AD(H)D bij vrouwen anders is dan bij mannen - wat typische kenmerken zijn van vrouwen met AD(H)D - wat het effect is van hormonen op AD(H)D - wat de overeenkomst is tussen AD(H)D en hooggevoeligheid.
Wat doe jij met AD(H)D? 

Dinsdag 26 oktober 2021
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 15,00
Mw. E. (Eveline) Roux

Mee te brengen door de cursist: pen en papier.

19:30 - 21:30
Locatie: 't Centrum (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
E. (Eveline) Roux
E. (Eveline) Roux
Ervaringsdeskundige Eveline Roux kreeg pas op haar 36e de diagnose ADHD. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Doordat zij haar gedrag en manier van denken beter kon plaatsen, accepteerde ze het ook van zichzelf. Wel had ze graag eerder willen weten dat AD(H)D ook bij vrouwen voorkomt, want dan had ze het wellicht eerder bij zichzelf herkend! Tegenwoordig is zij gediplomeerd AD(H)D-coach voor vrouwen. De missie van Eveline is om in vijf jaar 5000 vrouwen te bereiken, die zich positief uitspreken over hun ADHD. Want Eveline is ervan overtuigd dat juist vrouwen AD(H)D in hun eigen voordeel kunnen gebruiken.