Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PON2023B

Kleur- en stylingadvies voor de 50+ vrouw

Kleur- en stylingadvies voor de 50+ vrouw
Cursuscode: PON2023B

Het is heel goed mogelijk dat je haarkleur en je figuur zijn veranderd in de loop der jaren. Soms heb je het gevoel dat kleuren die je vroeger geweldig stonden nu niet zoveel meer voor je doen. Je mist het ‘wauw’ effect. Wil je de focus leggen op een positieve uitstraling, leer dan alles over kleur en stijl tijdens deze workshop.
Tijdens deze workshop gaan we bekijken welke kleuren het best bij je passen, maar ook wat niet past. Zo krijg je een goed beeld hoe je met een simpele aanpassing jouw uitstraling kan verbeteren.
Misschien is ook je figuur veranderd en vraag jij je af of dat model jurkje of die roklengte nog wel past bij wie je bent en hoe je je voelt. Ook daar hebben we goede adviezen over.
Op de eerste avond kijken we naar de kleuren die jou mooi staan wat betreft kleding en make-up. Op de tweede avond komt de kledingstijl aan bod. Na afloop van deze workshop met tips & trics heb je een enorme boost gekregen en weet je welke kleuren, kledingstijl en modellen bij je passen!

 

Woensdag 27 oktober 2021
2 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 52,00 plus € 2,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste workshop.
Mw. S. (Sandra) Bolten

Een kleurenkaart kan voor 12,50 euro aangeschaft worden bij de docent (graag gepast betalen).


Een handout kan eventueel voor 2,00 euro aangeschaft worden bij de docent (graag gepast betalen).

19:30 - 22:00
Locatie: 't Centrum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S. (Sandra) Bolten
S. (Sandra) Bolten
Sandra Bolten is verbonden met de organisatie Colour Me Beautiful voor advies en verzorging voor haar, make-up, kleding en stijlpersoonlijkeid in kleur en met stijl; ook voor mensen met een visuele beperking. Als transformatief mediator, gespreksondersteuner en life- coach begeleidt zij mensen om zich bewust te zijn van wat zij beter anders kunnen doen om effectief met zichzelf om te kunnen gaan, ook voor het oplossen van conflicten.