Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PON2152W

Hooggevoeligheid in de praktijk

Hooggevoeligheid in de praktijk
Cursuscode: PON2152W

Het gaat in deze lezing vooral om de praktijk en het uitwisselen van ervaringen. Waar loop je als hooggevoelige tegenaan in het dagelijks leven? Welke situaties vind je lastig en wat ervaar je als positief?
Deze unieke lezing biedt je weinig theorie maar veel praktijkvoorbeelden. Ook zullen we ervaringen met elkaar uitwisselen. Aan de hand van het leven van een hooggevoelig kind, puber en volwassene zullen verschillende thema’s de revue passeren. 
Elk verhaal en elke ervaring kan je kwetsbaar maken, maar het is ook een kracht. We nemen elkaar mee aan de hand van onze ervaringen op een unieke reis om er samen sterker uit te komen.

Zaterdag 13 november 2021
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 10:30
Prijs: € 15,00
Mw. mr. T.A. (Thilly) van der Heeden
10:30 - 12:30
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
mr. T.A. (Thilly) van der Heeden
mr. T.A. (Thilly) van der Heeden
Thilly van der Heeden heeft in het verleden (2005 tot 2009) ook voor de VU Woerden lezingen verzorgd over Hooggevoeligheid. Zij heeft zèlf uitgebreide ervaring met de ups & downs van deze eigenschap. Sinds 2005 begeleidt zij in haar praktijk veel mensen die stoeien met hun gevoeligheid, die op zoek zijn naar meer bezieling en graag authentiek willen leven. Voor meer informatie zie Thilly’s Practice (www.thilly.nl)