Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PON2007W

Hoe ontspan je?

Hoe ontspan je?
Cursuscode: PON2007W

Tijdens deze workshop leer je jouw manier van ontspannen. Waarom is ontspannen belangrijk en welke manier past het best bij jou? Voor de een is dit een boek lezen en voor de ander juist een lange strandwandeling. Je leert spanning herkennen en komt te weten wat de gevolgen zijn van stress. Wat doet stress met jouw lichaam? Je ontdekt welke activiteit jou effectief helpt ontspannen. Daarnaast leer je ontspannings- en ademhalingsoefeningen die je kan toepassen als je de stress voelt opkomen. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een basis van waaruit je zelf verder kunt werken aan jouw manier van ontspannen. Voorkom stress en herken de signalen en weet wat je moet doen om te ontspannen. Dat is wat we je meegeven deze workshop.

Dinsdag 15 maart 2022
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 21,00
Mw. A. (Agnes) van der Werf

Omdat we inspanning afwisselen met ontspanning, is het aan te raden om een vest en misschien warme sokken mee te nemen. En een flesje water.

19:30 - 21:30
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Agnes) van der Werf
A. (Agnes) van der Werf
Agnes van der Werf is lifecoach. Sinds ruim 20 jaar helpt zij mensen verder met hun zelf-ontplooiing, persoonlijke ontwikkeling. Zowel vanuit hun werk als privéleven. Agnes heeft in die tijd diverse opleidingen gevolgd. En volgt nog regelmatig bijscholingen en reflectiebijeenkomsten om zichzelf scherp te houden en bij te blijven met de meest recente ontwikkelingen op dit gebied. Sinds 2010 werkt zij als onafhankelijk coach via haar eigen bureau.