Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM2452B

Bridgen voor beginners

Bridgen voor beginners
Cursuscode: MEM2452B

Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk organiseert in samenwerking met Volksuniversiteit Het Groene Hart een bridgecursus voor beginners. In deze cursus leer je in tien weken spelenderwijs bridgen gebaseerd op de methode Startersbridge van de bekende auteur en bridgedocent Berry Westra. De focus ligt daarbij op het af- en tegenspelen. Uitgangspunt is dat een goed inzicht in de speltechniek de basis vormt om met plezier en succes te kunnen bridgen. De vervolgstap naar het bieden is hiermee gemakkelijker te maken. In deze cursus krijg je niet alleen duidelijke uitleg, maar wordt het geleerde direct in een ontspannen sfeer in de praktijk gebracht. Zo wordt het spel steeds interessanter en uitdagender.
Als cursist ontvang je gratis het boekje Startersbridge van Berry Westra.
Degenen die voor de start van de cursus een kijkje willen nemen op de les- en speellocatie zijn van harte welkom op dinsdag 6 of 13 september 2022 in 'De Doortocht’, Doortocht 2411SC in Bodegraven.

Dinsdag 27 september 2022
10 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 150,00
Dhr. H. (Harm) van der Wal
19:30 - 22:00
Locatie: 't Centrum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H. (Harm) van der Wal
H. (Harm) van der Wal
Harm van der Wal heeft al ruim 40 jaar bridge-ervaring en is al die jaren al samen met zijn partner lid van de bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk. Hij speelt momenteel in de A-lijn. Hij is aanhanger van een niet al te ingewikkeld maar wel solide biedsysteem (Acol). Naast bridgelessen aan volwassenen, geeft hij ook lessen in minibridge op verschillende basisscholen. Harm vindt het leuk mensen te enthousiasmeren en te helpen om zich te bekwamen in het bridgespel.