Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM2346W

Stressvrij werken met tijdsurfen

Stressvrij werken met tijdsurfen
Cursuscode: MEM2346W

Wie heeft er nog tijd? Onze tijd wordt opgeslokt door smartphones, social media en doorwerken in de avonduren, want we worden bedolven onder onze e-mails. Hierdoor ervaren mensen veel stress. Door social media kunnen we meer en zien we meer, maar door alle binnenstromende berichten zijn we constant bezig met allemaal kleine taakjes waardoor we niet meer toekomen aan onze kerntaken. Hoe krijg je rust en regie over je eigen tijd? In deze cursus maken we kennis met de methode van tijdsurfen. Via levendige en speelse opdrachten, herkenbare voorbeelden, onderzoek en uitwisseling wordt bewustwording gecreëerd in de zoektocht naar de regie over onze tijd.
Stress komt niet alleen van buiten maar ook van binnen. Daarom leer je in deze cursus om met aandacht en rust te werken, rust in je hoofd te creëren, vloeiend je tijd te beheren en vooral je gedragspatronen te beïnvloeden. Wat zijn jouw valkuilen en uitdagingen? Ontdek het in deze cursus en leer een perfecte methode om zowel in je werk als privé een goede balans zonder stress te vinden.

Maandag 3 oktober 2022
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 113,00
Mw. T.M. (Tieke) Smit
19:30 - 21:30
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
T.M. (Tieke) Smit
T.M. (Tieke) Smit
Tieke Smit is trainer/co-trainer, trainingsacteur en coach in gesprekstechnieken en vaardigheden. Inmiddels bijna 3 jaar werkzaam in dit vakgebied. Zij heeft 1e graads lesbevoegdheden.