Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PON2164B

Introductie etherische oliën

Introductie etherische oliën
Cursuscode: PON2164B

Geuren spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze beïnvloeden onze stemming en energie en bepalen sfeer in ruimtes. Zuivere natuurlijke geuren ondersteunen, inspireren en helen. Tijdens de workshop ontdek je hoe je met etherische oliën een sfeer kunt creëren die bij jou past en je leert hoe je de oliën op de juiste manier kunt gebruiken.
In de workshop wisselen beleving, informatie en inspiratie elkaar af. We nemen je mee naar de wereld van geuren en laten je genieten van geuren zoals Moeder Natuur ze bedoeld heeft.
Met iedere ademteug ruik je de geur en creëer je welness voor je lichaam en geest. Met de geur van etherische oliën geef je aandacht aan jezelf en ruik je de ziel van Moeder Natuur.
Vele geuren zullen je neus passeren en aan het eind van de workshop ga je vol inspiratie en met een eigengemaakt natuurlijk product naar huis. Geef je op voor deze workshop en beleef geur op een bijzondere manier.

Zaterdag 29 januari 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 09:30
Prijs: € 33,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. J. (Joanne) Klein Wolterink

Mee te brengen door de cursist: pen en papier.


Cursisten maken een eigen creatie met etherische oliën die direct in het dagelijks leven kan worden toegepast. De kosten hiervan bedragen 5 euro, aan de docent te betalen (graag gepast).

09:30 - 12:30
Locatie: Het Evertshuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Joanne) Klein Wolterink
J. (Joanne) Klein Wolterink
Als kind was Joanne al in de ban van geuren uit Moeder Natuur. Een opleiding tot aromatherapeut kon dan ook niet uitblijven. Vijftien jaar lang had ze een gecertificeerde praktijk als beweging- en massagetherapeut, waar ze met bezieling aandacht gaf aan al haar cliënten om balans in hun leven te vinden en te houden. Leven vanuit je hart, mogen zijn wie je bent is haar levensmotto. Etherische oliën zijn hiervoor waardevolle inspiratiebronnen. Met haar cursussen en workshops heeft ze al heel wat mensen meegenomen in de geurenwereld van Moeder Natuur. De afgelopen tien jaar bleef Joanne zich verder ontwikkelen op het gebied van etherische oliën, geurbeleving en geurontwikkeling. Als geurexpert wordt ze ook regelmatig gevraagd voor het geven van geurpresentaties of een masterclass.