Cursusnummer:
MEM3029B

Snellezen, mindmappen en geheugentraining

Snellezen, mindmappen en geheugentraining

Er is niets leuker dan samen met cursisten te ontdekken dat je veel effectiever informatie tot je kunt nemen en… ook nog terugroepen als je het nodig hebt.
In maar 3 lessen ontdekken we de technieken die je nodig hebt bij het sneller lezen én bij het onthouden. En we weten wat we moeten doen om ze toe te passen.
Op die manier winnen we allemaal minstens een uur per dag en dat helpt enorm.... bij je studie, je werk, je carrière en vooral… voor je vrije tijd.
Deelnemers aan deze cursus zijn vaak midden in hun loopbaan, of zijn zelfstandig consultant en willen sneller de volgende stappen zetten. Anderen zijn al wat ouder en willen vooral slimmer onthouden. En verder doen vaak studenten mee die tijd willen overhouden voor het studentenleven.

In deze cursus leer je drie vaardigheden om meer te onthouden in minder tijd. Snellezen laat de informatie die je leest sneller in je opnemen. Geheugentraining leert je die informatie langer en slimmer te onthouden. Mindmaps zijn als het ware spiekbriefjes waarmee je weggezakte informatie snel en effectief weer terughaalt.
Na afloop van deze cursus kan je, gegarandeerd, tenminste twee keer zo snel lezen, terwijl je de informatie goed opneemt. Je leert slimmer onthouden en je leert een uiterst handige manier om notities te maken.

Kortom, een onmisbare cursus voor zowel werk als dagelijks leven! Schrijf je nu in en laat je verrassen door de fantastische tips en technieken.

 • 3 lessen van 2,5 uur Toon details
  • 1: donderdag 28 sep 2023 - 19:15 – Het Evertshuis – lokaal 110
  • 2: donderdag 5 okt 2023 - 19:15 – Het Evertshuis – lokaal 110
  • 3: donderdag 12 okt 2023 - 19:15 – Het Evertshuis – lokaal 110
 • Het Evertshuis Toon adres-info
 • € 64,00 plus € 5,00 materiaalkosten, te betalen tijdens de eerste les.
 • Ary Velstra
  • Snellezen, Geheugentraining en Mindmappen
   € 5,00

   Mee te brengen door cursist: aantekeningenboekje en pen. De kosten voor het overig lesmateriaal (reader) bedragen 5 euro. Graag contant (indien mogelijk gepast) aan de docent betalen.

Startdatum
Lesvorm