Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM2166W

Het levenstestament - de regie zelf in handen houden

Het levenstestament - de regie zelf in handen houden
Cursuscode: MEM2166W

Het kan ook jou gebeuren: op een bepaald moment in jouw leven kun je zelf niet meer beslissingen nemen. Daar kan een proces aan voorafgaan, bijvoorbeeld bij dementie. Maar het kan ook plots gebeuren, bijvoorbeeld als je een ernstig ongeluk krijgt. Het kan tijdelijk zijn, maar ook voorgoed. Wie kan/mag dan jouw vermogen beheren en jouw belangen behartigen? Tijdens deze lezing krijg je van notaris mevrouw mr. Ottens informatie over hoe je de regie zelf in handen kunt houden.
Je kunt bijvoorbeeld een ‘levenstestament’ opmaken. In het levenstestament geef je volmacht aan één of meerdere personen die jij onvoorwaardelijk vertrouwt en waarbij je uitgebreide instructies kunt geven over de wijze waarop handelingen dienen te gebeuren.

Tijdens de lezing gaat de notaris in grote lijnen in op wat je in jouw levenstestament kunt regelen. Deze laagdrempelige en interessante lezing laat je kennismaken met het levenstestament, waar je op moet letten en waarom dit zo belangrijk is.

Mis deze interessante lezing niet! We kunnen niet in de toekomst kijken, maar ons voorbereiden is belangrijk. Er komt een moment waarop we de informatie uit deze lezing wellicht kunnen gebruiken.

Maandag 14 februari 2022
1 lezing van 1,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 10,00
Mw. mr. T.D. (Tamara) Ottens
19:30 - 21:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
mr. T.D. (Tamara) Ottens
mr. T.D. (Tamara) Ottens
Tamara Ottens is sinds 2012 notaris bij Westdam Netwerk Notarissen. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en estate planning en is daarnaast gecertificeerd executeur.