Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM0714W

Maak je eigen website; WordPress voor beginners

Maak je eigen website; WordPress voor beginners
Cursuscode: MEM0714W

WordPress is het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke content managementsysteem voor het maken van websites. Met WordPress bouw je gratis, snel en efficiënt een fraaie website. WordPress wordt voor veel verschillende websites gebruikt. Van een persoonlijke blog tot een corporate website of webshop.
Deze cursus neemt je stap voor stap mee naar de realisatie van jouw website. Enige beheersing van een computer zoals tekstverwerking en fotobewerking is aanbevolen, maar ervaring in het maken van websites en verregaande kennis van HTML en programmeren is zéér zeker niet nodig. Na een korte introductie op het gebied van internet en websites beginnen we meteen met de online-installatie van WordPress, en zo met de eerste stap naar je eigen website. In de vijf lessen gaan we van installatie tot fijne afstemming. We werken meteen online en behandelen alle noodzakelijke en basisonderdelen van een complete WordPress website. Alle benodigde programma's, zowel voor de bouw van de website als voor het maken van de content, zijn gratis beschikbaar. Op de leslocatie zijn computers aanwezig. Graag wel doorgeven als u daarvan gebruik wilt maken.
Met elke laptop PC of MAC, met elk besturingssysteem XP, VISTA of Windows 10 en OS 9 of OS 10 is het mogelijk aan de cursus deel te nemen, zolang er maar een moderne browser op zit. Denk hierbij aan de laatste versies van Mozilla Firefox of Google Chrome. Ook Safari en Internet Explorer kunnen gebruikt worden.

Maandag 4 maart 2019
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 80,00
Dhr. H.J. (Hendrik-Jan) Wansink
Mee te brengen door de cursist: eigen laptop. Mocht u niet over een laptop beschikken, wilt u dit dan vooraf even doorgeven aan de administratie?
20:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
H.J. (Hendrik-Jan) Wansink
H.J. (Hendrik-Jan) Wansink
Hendrik-Jan Wansink is grafisch ontwerper en eigenaar van een full-service bureau voor grafisch vormgeving en internet. Veel van zijn klanten vragen specifiek om een website die zij zelf eenvoudig kunnen aanpassen en onderhouden. WordPress is hiervoor héél geschikt!
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.