Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM1583W

Triggerpoints (pijnbestrijding en zelfbehandeling)

Triggerpoints (pijnbestrijding en zelfbehandeling)
Cursuscode: MEM1583W

Heb je weleens pijn(tjes) in het lichaam, waar de huisarts, fysiotherapeut en/of specialist geen duidelijke oorzaak voor aangeeft? Dan kan het heel goed zijn dat je last hebt van een triggerpoint! Dat is een lokale verkramping in een spier, die voor een (uitstralende) pijn ergens anders in het lichaam kan zorgen. In de workshop "Triggerpoints" ga je bij jezelf spierknopen opzoeken en proberen aan te pakken met behulp van de docente. Ook mag je elkaar daarbij helpen.  De kleding blijft aan maar het is wel prettig om makkelijk zittende kleding aan te doen. Met de kennis en vaardigheden die aan bod komen in deze workshop kunt je een begin maken met de zelfbehandeling thuis. Aan het begin van de workshop krijg je een gratis massagebal uitgereikt om de triggerpoints mee te kunnen behandelen!

Zaterdag 14 november 2020
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 26,00 plus € 2,00 materiaalkosten.
Mw. M. (Marthe) Igaz-Koolhaas

Mee te brengen door de cursist: flesje water, pen en papier. Wij adviseren u makkelijk zittende kleding aan te trekken. Er is gelegenheid om aan het einde van de avond een boek of zelfhulpmiddelen aan te schaffen. Contant geld of eventueel de mogelijkheid om een "tikkie" te sturen is hiervoor wel handig om mee te nemen.


U ontvangt een handout van de workshop. De kosten bedragen 2 euro en dit wordt tegelijk met het lesgeld geïncasseerd.

10:00 - 12:30
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marthe) Igaz-Koolhaas
M. (Marthe) Igaz-Koolhaas
Marthe is sinds 2011 met veel plezier werkzaam als sportmasseur in eigen praktijk, in sportscholen en sauna's. Zij heeft diverse diploma's op het gebied van massage. Marthe heeft daarnaast veel ervaring met lesgeven aan diverse leeftijden en groepen. Ze vindt het erg leuk (en ook een uitdaging) om andere mensen kennis en/of vaardigheden bij te brengen. Deze workshop spreekt haar aan vanwege de laagdrempeligheid en directe toepasbaarheid in het dagelijks leven.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.