Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM1533B

Mindfulness yoga, voor meer balans en vitaliteit

Mindfulness yoga, voor meer balans en vitaliteit
Cursuscode: MEM1533B

Heb je last van stress of spanningen in het dagelijks leven, dan is deze kennismaking met mindfulness yoga iets voor jou! De workshop bestaat uit ontspanning, mindfulness en yoga-oefeningen en een mindfulness bodyscan. Even tijd voor je zelf. Van harte welkom in de workshop mindfulness yoga!

Dinsdag 18 mei 2021
1 workshop van 1 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 19,00
Mw. W.E. (Wilma) Dingemans

Mee te brengen door cursist: grote handdoek, of yogamat om op te liggen tijdens de liggende mindfulness oefening.


Deze cursus wordt klassicaal op locatie gegeven, echter als i.v.m. de corona-crisis les geven op locatie niet verantwoord is, dan worden de lessen online gegeven. Deze lessen kunt u dan zowel op PC, laptop, tablet als smartphone volgen.

19:30 - 20:30
Locatie: Het Evertshuis (klik hier voor de adresgegevens)
W.E. (Wilma) Dingemans
W.E. (Wilma) Dingemans
Wilma Dingemans geeft sinds 2008 yoga, mindfulness en meditatietrainingen (en daarnaast ook stressmanagement en coaching binnen bedrijven). Dit doet zij vanuit bedrijfsyoga- en vitaliteitstrainingen Nederland en vanuit haar eigen praktijk en yogaschool. Zij is Personal Coach, Yoga- Mindfulness- en Meditatiedocent, Massage- en Bewegingstherapeut. In 2003 startte zij met de Raja Yoga Basisopleiding te Bussum. Van hieruit is zij doorgestroomd naar de Yoga Docenten opleiding bij Samyama, de Integrale School voor Yoga en Medidatie te Laren (2004-2008). Tevens heeft zij meerdere opleidingen en trainingen gevolgd en afgerond. Op een natuurlijke wijze legt Wilma de verbinding tussen de bewegingspedagogiek, massage, yoga, mindfulness en meditatie, stressmanagement en coaching.