Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM0699B

Kleur- en stylingadvies voor de 50+ vrouw

Kleur- en stylingadvies voor de 50+ vrouw
Cursuscode: MEM0699B

De workshop kleur- en stylingadvies voor de 50-plus vrouw helpt je op weg, nadat je haarkleur en figuur zijn veranderd. Soms heb je het gevoel dat kleuren die je vroeger geweldig stonden nu niet zoveel meer voor je doen. Tijdens de workshop gaan we bekijken welke kleuren en pasvormen het best bij jou passen. 

Op de eerste avond kijken we naar de kleuren die jou mooi staan wat betreft kleding en make-up. Op de tweede avond komt de kledingstijl aan bod. Na afloop van deze cursus heb je weer een enorme boost gekregen en weet je welke kledingstijl, kleuren en modellen bij je passen.

 

Dinsdag 12 maart 2019
2 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 45,00
Mw. M.F. (Marion) van Iren
Graag twee kledingstukken meenemen, waarvan je niet meer zeker weet of deze je nog goed staan. Een kleurenkaart kan voor 12,50 euro aangeschaft worden bij de docent (graag gepast betalen).
19:30 - 22:00
Locatie: Het Evertshuis (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
M.F. (Marion) van Iren
M.F. (Marion) van Iren
Marion van Iren is sinds 1996 als gediplomeerd Image Consultant werkzaam. Zij geeft kleur-, kledingstijl- en make-upadvies. Marion weet met bijzonder veel enthousiasme alle adviezen op een persoonlijke wijze te brengen. Haar ruime ervaring in het onderwijs maakt dat zij moeiteloos zowel kleine als ook grote gezelschappen weet te boeien. Marion heeft bij de make-upschool van Mieke Petiet in Amsterdam de opleiding visagist & make-upartist met lof behaald.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.