Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM0679W

Kennismaken met hatha-yoga

Kennismaken met hatha-yoga
Cursuscode: MEM0679W

Wil je graag kennismaken met yoga en ervaren hoe yoga kan bijdragen aan je welzijn? Wil je een andere vorm van yoga leren kennen? Wil je wel aan yoga doen, maar je liever niet binden aan een vaste groep?
De Volksuniversiteit biedt de mogelijkheid zes woensdagochtenden deel te nemen aan Hatha Yoga lessen. Hatha Yoga is een toegankelijke vorm van yoga waarbij lichaamshoudingen centraal staan en waarin veel aandacht wordt gegeven aan adem en ontspanning. Meer lichaamsbewustzijn helpt de taal van het lichaam beter te verstaan. Meer adembewustzijn leert je hoe de manier van ademen invloed heeft op hoe je je voelt. Hatha Yoga is niet prestatiegericht. Het niveau van de lessen wordt afgestemd op de mogelijkheden van de cursisten.
Welkom in de lessen, waarin staande, zittende en liggende oefeningen worden gedaan. Iedere les wordt afgesloten met een liggende ontspanningsoefening.

Woensdag 6 maart 2019
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 80,00
Mw. G. (Gemma) van Dongen

Mee te bregen door cursist: yoga mat, kussentje, dekentje/plaid en makkelijk zittende kleding.

9:30 - 11:00
Locatie: Het Klooster (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
G. (Gemma) van Dongen
G. (Gemma) van Dongen
Gemma van Dongen is een professioneel opgeleide en ervaren yogadocente, die veel plezier heeft in het lesgeven aan verschillende groepen.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.