Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM1682B

Boekhouden voor zzp'ers

Boekhouden voor zzp'ers
Cursuscode: MEM1682B

Ben je gestart als zzp’er of ben je van plan dit binnenkort te doen? Dan heb je ongetwijfeld nagedacht over boekhouden. Je kunt dit uitbesteden, maar dat kost geld. Door het zelf te doen behoud je de regie en het overzicht, maar hoe begin je met boekhouden?

In deze cursus ‘Boekhouden voor zzp’ers’ word je geholpen om de administratie zelf te doen, zodat alles aan het eind van het jaar naar een boekhouder kan. En dat terwijl je dan ook al een complete btw-aangifte en jaarrekening beschikbaar hebt. Hiermee kun je ook zelf aangifte doen van inkomstenbelasting. Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: openingsbalans, organiseren van bonnen, facturen, bankafschriften, btw-aangifte, jaarafsluiting, jaarrekening en fiscale zaken zoals zelfstandigenaftrek, privékosten en kleineondernemersregeling.

Donderdag 4 maart 2021
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 35,00
Dhr. P.M.R. (Paul) Rijnbeek

Mee te brengen door de cursist: pen en papier.

19:30 - 21:30
Locatie: Het Evertshuis (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
P.M.R. (Paul) Rijnbeek
P.M.R. (Paul) Rijnbeek
Paul Rijnbeek is geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Vanaf 2002 tot 2009 is hij werkzaam geweest bij Ernst & Young Accountants en RSM Niehe Lancée. Eind 2009 is hij samen met twee partners een eigen accountantskantoor (Alsberg) gestart. In 2003 heeft hij zijn studie Bedrijfseconomie afgerond en in 2010 zijn certificerende bevoegdheid als registeraccountant (RA) behaald. Naast administratieve dienstverlening en het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen voor MKB ondernemers, heeft hij ervaring met het verrichten van bedrijfswaarderingen, het opstellen van prognoses, het begeleiden van financieringsaanvragen en het geven van bedrijfseconomische en financiële adviezen. Tevens is Paul penningmeester bij Boxing Club Alphen te Alphen aan den Rijn.