Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM1586B

Boekhouden voor ZZP-ers inhaalles

Boekhouden voor ZZP-ers inhaalles
Cursuscode: MEM1586B

LET OP! Deze cursus bestaat uitsluitend nog uit de in te halen les van het voorjaar van 2020!!! Dit is dus geen volledige cursus.

Ben je gestart als zzp’er of ben je van plan dit binnenkort te doen? Dan heb je ongetwijfeld nagedacht over boekhouden. Je kunt dit uitbesteden, maar dat kost geld. Door het zelf te doen behoud je de regie en het overzicht, maar hoe begin je met boekhouden?
In deze cursus ‘Boekhouden voor zzp’ers’ word je geholpen om de administratie zelf te doen, zodat alles aan het eind van het jaar naar een boekhouder kan. En dat terwijl je dan ook al een complete btw-aangifte en jaarrekening beschikbaar hebt. Hiermee kun je ook zelf aangifte doen van inkomstenbelasting. Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: openingsbalans, organiseren van bonnen, facturen, bankafschriften, btw-aangifte, jaarafsluiting, jaarrekening en fiscale zaken zoals zelfstandigenaftrek, privékosten en kleineondernemersregeling.

Donderdag 1 oktober 2020
1 les van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 17,50
Dhr. P.M.R. (Paul) Rijnbeek

Mee te brengen door de cursist: pen en papier.

19:30 - 21:30
Locatie: 't Centrum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
P.M.R. (Paul) Rijnbeek
P.M.R. (Paul) Rijnbeek
Paul Rijnbeek is geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Vanaf 2002 tot 2009 is hij werkzaam geweest bij Ernst & Young Accountants en RSM Niehe Lancée. Eind 2009 is hij samen met twee partners een eigen accountantskantoor (Alsberg) gestart. In 2003 heeft hij zijn studie Bedrijfseconomie afgerond en in 2010 zijn certificerende bevoegdheid als registeraccountant (RA) behaald. Naast administratieve dienstverlening en het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen voor MKB ondernemers, heeft hij ervaring met het verrichten van bedrijfswaarderingen, het opstellen van prognoses, het begeleiden van financieringsaanvragen en het geven van bedrijfseconomische en financiële adviezen. Tevens is Paul penningmeester bij Boxing Club Alphen te Alphen aan den Rijn.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.