Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM1695W

De wereld van de Esoterie

De wereld van de Esoterie
Cursuscode: MEM1695W

Boeien mysterieuze zaken je, zoals Atlantis en de piramiden? Zou je die graag onderzoeken? Welke paden leiden naar wijsheid? Kabbala, vrijmetselarij, new age, yoga? Esoterie omvat vele stromingen en bewegingen. Ze vallen meestal buiten de bekende, gevestigde religieuze en filosofische traditie. In vier bijeenkomsten wordt een brede waaier aan esoterische bewegingen en genootschappen besproken, waarbij ook ruimte is voor interactie en discussie. De docent vertelt over deze niet-alledaagse materie in begrijpelijke taal. Laat je meevoeren in deze bijzondere wereld.

Donderdag 28 januari 2021
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 71,00
Dhr. H.F. (Frank) Flippo
Boek: Esoterie in Begrijpelijke Taal (klik hier voor meer informatie)

Deze cursus wordt klassikaal op locatie gegeven, echter als i.v.m. de corona-crisis les geven op locatie niet verantwoord is, dan worden de lessen via ZOOM gegeven. U ontvangt van de docent een link voor deelname aan de cursus. Deze lessen kunt u dan zowel op PC, laptop, tablet als smartphone volgen.

19:30 - 21:30
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
H.F. (Frank) Flippo
H.F. (Frank) Flippo
Frank Flippo is auteur van het boek Esoterie in begrijpelijke taal en van de reisverhalenbundel Van het pad. Hij is historicus, journalist en schrijver en studeerde af aan de Universiteit Utrecht in cultuurgeschiedenis. Ook treedt hij af en toe op als verhalenverteller.