Laatste Nieuws

Ons nieuwe cursusprogramma voor het seizoen 2022-2023 is klaar en vind je op deze website!

Onze enthousiaste cursuscoördinatoren hebben weer een fantastisch programma samengesteld met 150 leuke cursussen, workshops, lezingen, excursies, wandelingen en proeverijen.

Kijk hier voor de cursusagenda op chronologische volgorde.

Thema’s & Specials
Zo kies je gemakkelijk uit een gevarieerd lesaanbod dat aansluit bij jouw interesses.

Voor de Thema’s & Specials zijn een aantal cursussen uitgelicht en hebben gemeenschappelijk dat ze met elkaar worden verbonden door een thema.

appel

Welk thema heeft jouw voorkeur?

 • Appeltaart Academie
  Een serie lezingen op de woensdagochtend met koffie en appeltaart. Niet alleen samen te leren maar ook om gezellig samen te zijn.
 • De Boekentour
  We nemen je in literaire lessen mee naar de mooiste boeken en hun schrijvers. Hou je van lezen dan zijn dit onmisbare lessen voor een geweldige boekbeleving.
 • De Kunstbus
  Met de bus rijden we naar een museum of tentoonstelling, met vooraf een lezing over wat je gaat zien als extra dimensie. Een unieke manier van cultuurbeleving. Perfect georganiseerd, het enige wat je hoeft te doen is genieten!
 • Duitsland - Laat je verrassen!
  Een mooi land met veel cultuur en natuurschoon, maar ook lekkere wijnen. Een mooie gelegenheid om dit land te leren kennen!
 • Frankrijk - Veelzijdig land om van te genieten!
  Ben je een echte Francofiel, ga je naar Frankrijk op vakantie of wil je gewoon meer weten over dit land? We nemen je graag mee!

Heb je vragen over de Thema’s & Specials of een van onze cursussen?
Neem dan contact op met onze administratie via 0348-420662 of via info@vuhetgroenehart.nl  
Klik hier voor de openingstijden van ons kantoor.

Wil je altijd actuele informatie in je digitale brievenbus, geef je dan op voor het ontvangen van onze maandelijkse nieuwsbrief, klik hier of hou onze sociale media in de gaten. Kijk ook regelmatig op onze website voor leuke nieuwtjes en extra informatie.