Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KEC0693W

De zeven werelderfgoed bouwwerken van Antoni Gaudi

De zeven werelderfgoed bouwwerken van Antoni Gaudi
Cursuscode: KEC0693W

Deze lezing laat je Gaudí beter leren kennen. Hij is bekend geworden om zijn organische architectuur in de stijl van het Catalaans modernisme (art nouveau/jugendstil) en was daarin volstrekt uniek. Duidelijk wordt hoe de natuur invloed had op zijn werk en hoe hij gebruik maakte van ingenieuze en gewaagde bouwconstructies. De zeven bouwwerken geven een goed beeld van de ontwikkeling in zijn stijl tijdens de bijna 50-jarige carrière als architect. Hij verongelukte in 1926 toen hij nog uitsluitend werkte aan de Sagrada Familia, zijn magnum opus. Daarnaast komen aan bod: Casa Vicens, Palau Güell, Cripta Colònia Güell, Park Güell, Casa Batlló en Casa Milà / La Pedrera.
De presentatie is in de vorm van een audiovisuele (beamer) show. Mondelinge toelichtingen worden gevolgd door een show van fraaie foto's en mooie muziek.

Woensdag 20 februari 2019
1 lezing van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 12,50
Dhr. H.W.M (Henk) Butink
19:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
H.W.M (Henk) Butink
H.W.M (Henk) Butink
"Henk is op z'n twaalfde begonnen met fotograferen en doet dat inmiddels zestig jaar. Samen met zijn vrouw reist hij regelmatig. Dit levert genoeg materiaal op voor zijn hobby: het maken en presenteren van series. Meer informatie: http://www.butink.nl/av-show-antoni-gaudi"
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.