Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KEC1686W

Kunstbus 2: Frida Kahlo en Diego Rivera in Cobra Museum Amsterdam en Singer Museum Laren

Kunstbus 2: Frida Kahlo en Diego Rivera in Cobra Museum Amsterdam en Singer Museum Laren
Cursuscode: KEC1686W

We bezoeken de tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera en de Moderne Meesters van Mexico. 
Topstukken uit de Jacques and Natasha Gelman Collection of Mexican Art te zien in het Cobra Museum voor Moderne Kunst. Alle schilderijen en tekeningen van Frida Kahlo en Diego Rivera uit de collectie. Alle modernisten van Mexico waaronder Diego Rivera. 
Het Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen brengt in 2021 de beroemde Gelman collectie voor het eerst naar Nederland. De Jacques and Natasha Gelman Collection of Mexican Art is samen met de Dolores Olmedo collectie de belangrijkste verzameling van het werk van de wereldberoemde kunstenaar Frida Kahlo. In 2021 zijn beide collecties, en daarmee een groot deel van het oeuvre van Frida Kahlo, te zien in Nederland. Een unieke kans voor het Nederlands museumpubliek. 's Morgens bezoeken we het Cobra Museum in Amstelveen. Op het moment van publicatie is nog niet bekend welke tentoonstelling er is. Hierna bezoeken we het Singer Museum in Laren. 
Bij de prijs zijn inbegrepen twee rondleidingen en een kopje koffie. De toegang voor het museum, eventuele toeslag en lunch is voor eigen rekening. Toegang Cobra Museum €15.00, toegang Singer Museum €17.00, beide met Museumkaart gratis. Eventuele programma- en tariefwijzigingen voorbehouden.

We vertrekken vanaf  het parkeerterrein bij de Maranathakerk. De vertrektijden en definitieve informatie ontvang je een week van tevoren.

Vrijdag 28 mei 2021
1 excursie van 8 uur aanvangstijd 09:00
Prijs: € 39,00
09:00 - 17:00
Locatie: Opstappen bij: Maranathakerk, Woerden (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >