Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KEC2137W

Kunstbus 1 - Frida Kahlo Drents Museum

Kunstbus 1 - Frida Kahlo Drents Museum
Cursuscode: KEC2137W

Met de Kunstbus rijden we naar een museum of tentoonstelling. Een unieke manier van kunst- en cultuurbeleving verzorgd door Volksuniversiteit Het Groene Hart! Ga je met ons mee?
De tentoonstelling Viva la Frida! bestaat uit drie delen. In de introductie leren bezoekers Frida van dichtbij kennen aan de hand van familiefoto's en film. In de grote tentoonstellingszaal worden haar schilderijen en tekeningen uit de collectie van Museo Dolores Olmedo getoond in combinatie met persoonlijke bezittingen uit de collectie van Museo Frida Kahlo. In de Abdijkerk van het museum zien bezoekers werk van internationale kunstenaars die zich hebben laten inspireren door Frida Kahlo. We starten met een kopje koffie in het Museum, dan kun je daarna op eigen gelegenheid de introductie en de Abdijkerk bezichtigen. Lunchen is mogelijk in het museum. Om 14.00 uur krijgen we een lezing en aansluitend bezoeken we dan de grote tentoonstellingszaal. Dit bezoek is strikt gebonden aan het tijdvak vanaf 15.30 uur. Het tijdvak geldt alleen voor de grote tentoonstellingszaal. De overige delen van het museum kun je bekijken wanneer je wilt.
De toegangsprijs met toeslag en lunch zijn voor eigen rekening. Toegang met Museumkaart € 10,00, zonder Museumkaart € 25,00. Prijs- en programmawijzigingen voorbehouden.
We vertrekken vanaf  het parkeerterrein bij de Maranathakerk. Let op: deze Kunstbusreis is op dinsdag! De vertrektijden en definitieve informatie ontvang je een week van tevoren.

Dinsdag 9 november 2021
1 excursie van 8 uur aanvangstijd 09:00
Prijs: € 35,00
09:00 - 17:00
Locatie: Opstappen bij: Maranathakerk, Woerden (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >