Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT0577B

Bridgen voor beginners

Bridgen voor beginners
Cursuscode: HVT0577B

Tijdens deze cursus bridgen leert u in tien weken spelenderwijs is een gezellige club bridgen. Ideaal voor iedereen die houdt van kaartspelletjes en contact met andere mensen! Uw leeftijd is niet belangrijk; jong of oud(er), iedereen is welkom. In deze cursus krijgt u duidelijke uitleg en wordt het spel zo steeds interessanter.
Degenen die voor de start van de cursus eens een kijkje willen nemen op de les- en speellocatie, zijn van harte welkom op maandag 10 of 17 september 2018 tussen 19.30 en 20.00 uur in ‘Het Centrum’ Spoorstraat 11, Bodegraven.

De cursisten ontvangen gratis het boekje Startersbridge van Berry Westra.

 

Maandag 8 oktober 2018
10 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 100,00
Dhr. H. (Harm) van der Wal
19:30 - 22:00
Locatie: 't Centrum (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
H. (Harm) van der Wal
H. (Harm) van der Wal
Harm van der Wal heeft al ruim 40 jaar bridge-ervaring en is al die jaren al samen met zijn partner lid van de bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk. Hij speelt momenteel op de donderdagavond in de A-lijn. Hij is aanhanger van een niet al te ingewikkeld maar wel solide biedsysteem (Acol). Vanaf vorig jaar geeft hij les in minibridge op verschillende basisscholen in Bodegraven aan kinderen van groep 6, 7 en 8. Hij vindt het leuk om te doen en het heeft hem geïnspireerd de cursus bridge voor beginners te gaan geven.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.