Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT0663W

Biljarten voor beginners en gevorderden

Biljarten voor beginners en gevorderden
Cursuscode: HVT0663W

We hebben allemaal wel eens gebiljart, maar wie biljarten als sport wil beoefenen moet veel techniek leren. Dat gaat het beste door les te nemen. Daarmee bereik je niet alleen een hoger spelniveau,  je krijgt ook steeds meer plezier in het spel. Je zult je nog meer uitgedaagd voelen om beter te worden. Het gaat bij biljarten om inzicht, geduld en concentratie. De lessen worden aan twee cursisten per tafel gegeven.

De datum van de eerste les is aangegeven. De overige 5 lessen worden in overleg vastgesteld. De laatste les is ingeruimd voor een onderlinge competitie. U speelt dan om de speciale volksuniversiteitbeker.Dinsdag 9 oktober 2018
6 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 89,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. D. (Dick) Kamperman, Dhr. H. (Hennie) Overbeek
De datum van de eerste les is aangegeven. De overige 5 lessen worden in overleg met de cursisten tijdens de 1e les vastgesteld. De materiaalkosten (instructieboekje) bedragen 5 euro. Deze betaalt u contant (graag gepast) aan de docent.
19:00 - 20:00
Locatie: PADOC (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
D. (Dick) Kamperman
D. (Dick) Kamperman
Hennie Overbeek en Dick Kamperman geven graag les in duo. Hennie Overbeek is gediplomeerd A-instructeur van de Koninklijke Biljartbond.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.