Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT1646B

Beter bridgen door gouden tips

Beter bridgen door gouden tips
Cursuscode: HVT1646B

LET OP! Deze cursus bestaat uitsluitend uit nog in te halen lessen van het voorjaar van 2020!!! Dit is dus geen volledige cursus.

Speel je al een paar jaar bridge en wil je meer weten om je spel(peil) te verbeteren? In deze cursus zullen in samenspraak met de deelnemers een aantal belangrijke tips worden gegeven en toegelicht. Zo'n tip kan je helpen bij het maken van de juiste keuze. De tips kunnen overal over gaan, zoals: * Algemene tips, bijvoorbeeld wat wel en niet hoort aan tafel. * Tips voor het bieden. * Tips over tegenspel. * Tips over afspeeltechnieken.

Woensdag 7 oktober 2020
2 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 34,00
Dhr. H. (Harm) van der Wal
19:30 - 22:00
Locatie: 't Centrum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H. (Harm) van der Wal
H. (Harm) van der Wal
Harm van der Wal heeft al ruim 40 jaar bridge-ervaring en is al die jaren al samen met zijn partner lid van de bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk. Hij speelt momenteel op de donderdagavond in de A-lijn. Hij is aanhanger van een niet al te ingewikkeld maar wel solide biedsysteem (Acol). Vanaf vorig jaar geeft hij les in minibridge op verschillende basisscholen in Bodegraven aan kinderen van groep 6, 7 en 8. Hij vindt het leuk om te doen en het heeft hem geïnspireerd de cursus bridge voor beginners te gaan geven.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.