Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT0718W

Creatief schilderen met bijzondere materialen

Creatief schilderen met bijzondere materialen
Cursuscode: HVT0718W

Tijdens deze eenmalige workshop werk je met verschillende verrassende materialen. Waarom zou je met een penseel schilderen als het ook met heel veel andere materialen kan? Als je met een tandenborstel schildert ziet dat er heel anders uit dan wanneer je dat met een roller zou doen. Dunne verf werkt ook anders dan dikke. En wat als je zand door de verf mengt? Kun je zelf nog meer voorwerpen en technieken bedenken?

Je gaat aan de slag met een schilderopdracht in acrylverf waarbij je lekker vrij mag gaan experimenteren met penselen, rollers, blokwitters, tandenborstels, oude kammen, sponzen, druppelen en spatten, etc. Ook de eigen handen en voeten kunnen als gereedschap worden gebruikt.

Donderdag 14 maart 2019
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 27,00 plus € 12,50 materiaalkosten.
Mw. W.M. (Wike) de Klerk

Mee te brengen door cursist: als u specifiek met iets wilt werken, mag u dat meenemen.


De materiaalkosten (grote schilderdoeken  extra verf en overige spulletjes) bedragen 12,50 euro en zullen tegelijkertijd met het lesgeld worden geïncasseerd.

19:30 - 21:30
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
W.M. (Wike) de Klerk
W.M. (Wike) de Klerk
Wike de Klerk is opgeleid tot kunstzinnig therapeut. Dat houdt in dat zij kunst als medicijn heeft leren inzetten als middel om gezondheid en welzijn te bevorderen bij de mens die iets te verwerken heeft. Dat doet zij al 10 jaar met veel plezier. Wike geeft naast therapie ook graag workshops en cursussen op het grensvlak van ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Haar motto is: "Tekentalent of -ervaring heb je niet nodig". Het plezier in tekenen staat voorop. Want plezier ontspant en daar knap jij weer van op!
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.