Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT1511W

Beplantingsplan maken

Beplantingsplan maken
Cursuscode: HVT1511W

Wil je graag een tuin die het hele jaar door er goed uitziet? Wil je weten welke planten je goed kunt combineren en waar je rekening mee moet houden bij de aanleg van een border? Met een goed plan wordt de tuin meer dan een verzameling losse planten. Je leert de beste planten te kiezen en maakt een beplantingsplan aan de hand van een duidelijk stappenplan. Dit kan voor jouw eigen tuin of een voorbeeldproject. Deze cursus kan zowel als vervolg op de cursus "Tuinontwerpen" als losstaand gevolgd worden.

 

Dinsdag 16 februari 2021
2 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 39,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. G.J. (Gonda) Helweg

Mee te brengen door de cursist: tuinencyclopedie (zo mogelijk), potlood, kleurpotloden, gum, liniaal, een plattegrond van de tuin op schaal en eventueel foto's van uw tuin. De overige materiaalkosten bedragen 5 euro en deze betaalt u (graag gepast) aan de docent op de eerste cursusavond.


Deze cursus wordt online gegeven zolang i.v.m. de corona-crisis les geven op locatie nog niet verantwoord is. Voor de online les wordt u door de docent per mail uitgenodigd met daarin een link naar de beveiligde online lesomgeving. U kunt de online les zowel op PC, laptop, tablet als smartphone volgen.

19:30 - 21:30
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
G.J. (Gonda) Helweg
G.J. (Gonda) Helweg
Gonda Helweg heeft een eigen tuinontwerpbedrijf in Linschoten, Vicas Tuinontwerpen. Zij geeft cursussen bij meerdere volksuniversiteiten. Voor NCOI/Scheidegger heeft zij de vakopleiding Tuinontwerper ontwikkeld, en is daar ook docent en examinator.