Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT0723B

Kennismaken met glasfusing

Kennismaken met glasfusing
Cursuscode: HVT0723B

Deze workshop is gericht op mensen die geen ervaring hebben met het werken met glas. In een inspirerende omgeving krijg je eerst een korte uitleg over het glasfusen, het glassnijden en kleurengebruik. Vervolgens leer je het glas te snijden, breken en zagen. In deze workshop wordt gewerkt met glasresten. Van gesneden en gebroken losse stukjes glas maak je naar eigen ontwerp een uniek glasobject door de glasdelen naast en over elkaar te leggen.
De workshop is inclusief materiaal, koffie/thee/frisdrank en lunch. Dieetwensen? Laat het even weten dan kan er rekening mee worden gehouden.

Zaterdag 9 maart 2019
1 workshop van 4 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 70,00
Dhr. M.A.J.M. (Marry) Buiks
10:00 - 14:00
Locatie: Linq BV (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M.A.J.M. (Marry) Buiks
M.A.J.M. (Marry) Buiks
Marry Buiks heeft zijn interesse voor kunst ontwikkeld in de psychiatrie tijdens zijn werkzaamheden als creatief therapeut. Kijken naar vormen, het werken met verschillende materialen en het creeren van allerlei objecten heeft hij een groot deel van zijn leven gedaan. Met gebruikmaking van verschillende technieken en materialen, door soorten en kleuren glas te combineren, lukt het hem om objecten te maken die door de sprankeling in het glas zijn kunstwerk tot leven doen brengen. Door de gelaagdheid en het kleurenspel hoopt hij de toeschouwer aan te spreken. In deze workshop brengt Marry zijn kennis over het glasfuseren op een enthousiaste manier over en hoopt dat de deelnemer gepakt wordt door het glas. Als het door de deelnemer gemaakte werk dan na het stookproces wordt opgehaald hoopt hij dat de deelnemer ook blij is met het resultaat van het door hem of haar gemaakte werk.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.