Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT1508W

Kalligraferen in het Chinees! Durf jij het aan?

Kalligraferen in het Chinees! Durf jij het aan?
Cursuscode: HVT1508W

Kalligraferen in het Chinees is een uitstervende kunstvorm, je moet je kunnen focussen en concentreren. Je kent geen enkel Chinees  woordje, je moet veel oefenen op kwetsbaar rijstpapier, je denkt dat dit te moeilijk is…..dat klopt helemaal. Duizend redenen om deze curusus niet te doen, MAAR! …… je wilt het eigenlijk best even proberen, je vindt het ook wel gaaf om eens te gaan schrijven (stoeien) met een dikke kwast op rijstpapier.  Weet je wat: die diepe zwarte kleur van de Oost-Indische inkt maakt mijn tekening een pure vorm van kunst en het ruikt ook nog eens lekker! Hoor ik goed wat je net zei? Kom kalligraferen!

Woensdag 11 november 2020
10 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 186,00 plus € 12,50 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. Drs. B. (Bingyi) Zhao

Mee te nemen door cursist: Potje om inkt op te vangen, een schort of kleding die wat spetters inkt mogen hebben.


Extra materiaalkosten voor een kwast van geitenhaar, oefenrijstpapier, oostindische inkt en een reader bedragen 12,50 euro en deze betaalt u (graag gepast) aan de docent op de eerste cursusavond.

19:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Drs. B. (Bingyi) Zhao
Drs. B. (Bingyi) Zhao
Bingyi Zhao, Docent en communicatiekundige, heeft bedrijfscommunicatie gestudeerd aan Radboud Universiteit. Werkte jaren in bedrijven als o.a. projectmanager en is sinds vijf jaar docent Chinees en docent kalligrafie aan Volksuniversiteiten. Ze heeft leren schilderen en kalligraferen met bekende en onbekende Chinese en Nederlandse meesters. Haar stijl is opvallend en kleurrijk.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.