Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT1162B

Ikebana - Japanse bloemsierkunst voor jong en oud

Ikebana - Japanse bloemsierkunst voor jong en oud
Cursuscode: HVT1162B

Ikebana is een traditionele manier van bloemschikken zoals dit al eeuwenlang in Japan wordt beoefend. Je kunt klassiek schikken volgens de regels van de school, maar je kunt ook modern schikken door de vele technieken die je leert toe te passen. Hierover wordt verteld in deze workshop en ook over de basisregels. Hierna gaan we zelf een arrangement maken. Met een enkele bloem, tak en blad maak je al een mooie schikking.
 

Vrijdag 3 april 2020
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 25,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. B. (Bea) Batelaan

Mee te brengen door cursist: snoeischaar.


Materiaalkosten: afhankelijk wat de deelnemer maakt zijn de materiaalkosten rond de € 15,00. Deelnemers krijgen afhankelijk van wat zij gaan maken een vaas/bak/schaal/schotel/fles + bloemen, blad en/of groen materiaal. Deze kosten betaal je (indien mogelijk gepast) aan de docent.

10:00 - 12:00
Locatie: Het Evertshuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
B. (Bea) Batelaan
B. (Bea) Batelaan
Bea Batelaan is 3e master IKEBANA OHARA en al vele jaren docent aan de Oharaschool. Daarnaast geeft zij workshops, demonstraties en heeft zij meegewerkt aan vele tentoonstellingen. Zij ontleent haar inspiratie aan de natuur en aan schilder- en beeldhouwkunst, vormen, structuur, ruimte, textuur, lijn-massa en de compositie- en kleurenleer. Ikebana is voor haar "a way of life"
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.