Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM1517B

Portretfoto's maken met je smartphone voor beginners

Portretfoto's maken met je smartphone voor beginners
Cursuscode: MEM1517B

In deze workshop leer je hoe je binnen de mogelijkheden van jouw mobiele telefoon mooiere foto's kunt maken. Het maakt niet uit welk merk telefoon je hebt. Je hebt op de meeste mobiele telefoons tegenwoordig veel camera-opties. Keerzijde is dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Deze workshop is daarom vooral praktisch van aard en geheel gericht op het nemen van foto's van mensen. Na een korte introductie over de mogelijkheden en onmogelijkheden van camera's in mobiele telefoons ga je zelf aan de slag. Aspecten die aan de orde komen zijn: licht, standpunt, perspectief, compositie, diepte, achtergronden, kenmerken van portretten en nabewerking. Hierna ga je meteen oefenen en tot slot gaan we de in de les gemaakte foto's met elkaar bespreken.

Donderdag 15 oktober 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 13:00
Prijs: € 33,00
Mw. drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck

Mee te brengen door cursist: pen, papier en mobiele telefoon (zorg dat je mobiel helemaal is opgeladen en neem indien nodig een oplaadkabel mee).

13:00 - 16:00
Locatie: Het Evertshuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
Ans van Heck is professioneel fotograaf, 1ste graads docent Engels, tekstschrijver en beeidigd vertaler. Na een zeer gevarieerde carriere in de IT en het internationale bedrijfsleven heeft ze sinds enkele jaren haar eigen bedrijf Creative Language Solutions, een one-stop-shop voor Tekst&Beeld. Zij heeft een grote liefde voor taal en fotografie en is afgestudeerd aan de Fotovakschool in Rotterdam. Ze fotografeert al sinds haar 6e en de laatste jaren vooral als muziek- en portretfotograaf
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.