Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT1653W

Fotografie basiscursus: spiegelreflex- of systeemcamera

Fotografie basiscursus: spiegelreflex- of systeemcamera
Cursuscode: HVT1653W

Tijdens deze cursus leer je de mogelijkheden kennen van jouw spiegelreflex- of systeemcamera. Ontdek welke omstandigheden om welke instellingen vragen! Wat is de functie van diafragma, sluitertijd, scherptediepte en de lens? Hoe pas je de instellingen toe voor het beste fotografische resultaat?
De functies worden op een praktijkgerichte wijze behandeld. Er wordt veel aandacht besteed aan belichting en compositie, waarbij gevoel voor fotografie wordt ontwikkeld door te leren kijken. De les is één keer in de twee weken; in de tussenliggende periode moeten foto's worden gemaakt. Je ontvangt hiervoor opdrachten aan de hand van de functies van de camera. De resultaten worden in de les besproken. Het bespreken van elkaars foto's is een wezenlijk onderdeel van de les. De kosten voor afdrukken zijn voor eigen rekening.
Deze cursus heeft zeven lessen op donderdagavond en twee lessen op zaterdagmorgen. Je hebt voor deze cursus een camera nodig waarbij je de belichting kunt instellen (geen compactcamera).

Donderdag 8 oktober 2020
9 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 165,00
Mw. M. (Mariëtte) Beenen

Mee te brengen door de cursist: camera met opgeladen batterijen en pen en papier.

19:30 - 21:30
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
M. (Mariëtte) Beenen
M. (Mariëtte) Beenen
Mariette Beenen werkt sinds 1990 als freelance fotograaf en heeft zich gespecialiseerd in portret- en documentaire fotografie. Na haar diploma reportagefotografie volgde zij bij 'De Moor' (nu AFC) in Amsterdam workshops van Jaap Bijsterbosch en Rineke Dijkstra. Deze tijd is mede bepalend geweest voor de ontwikkeling van haar eigen fotografische stijl.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.