Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT1182W

Hersenwerk voor katten

Hersenwerk voor katten
Cursuscode: HVT1182W

Tijdens deze workshop leer je hoe je interessante, uitdagende puzzels kunt opbouwen om jouw kat te stimuleren. Ga samen met je kat aan de slag met Hersenwerk! Door het zoeken naar voer of iets lekkers in verschillende materialen en voorwerpen, worden de zintuigen van jouw kat gestimuleerd en wordt hij of zij geestelijk uitgedaagd. Dat is een aspect in het leven van een kat wat vaak vergeten wordt. Voor veel katten is het leven een saaie bedoeling: slapen, eten en af en toe achter een speeltje aan rennen is de dagelijkse sleur van veel katten.
In deze workshop ga je zelf aan de slag met Hersenwerk en leer je hoe je een puzzel in stappen opbouwt. Je leert wat Hersenwerk onderscheidt van zomaar wat voer in een doek gooien. Je leert over de verschillende soorten puzzels, welke materialen je kunt gebruiken, hoe je veiligheid in de gaten moet houden, op welke lichaamstaal je moet letten bij je kat en nog veel meer.
Bij deze workshop blijft de kat thuis.

Dinsdag 4 februari 2020
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 24,00
Mw. A. (Angélique) Vlug-Gringhuis
19:30 - 21:30
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Angélique) Vlug-Gringhuis
A. (Angélique) Vlug-Gringhuis
De lezingen worden gegeven door Angélique Vlug en Dorothé van der Rest. Angélique is gediplomeerd gedragstherapeut voor katten én honden. Dorothé is gedragstherapeut voor katten.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.