Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL2115W

Wijnproeverij - Witte wijnen

Wijnproeverij - Witte wijnen
Cursuscode: CUL2115W

Zoveel wijnen zoveel smaken. Naast de druif zijn ook de regio, het land en de wijnmaker bepalend voor de smaak. Proef jij de verschillen tussen de wijnen gemaakt van dezelfde druif? In deze workshop van 2,5 uur word je geïnformeerd en krijg je acht wijnen te proeven met wat hapjes erbij om de wijn ook nog anders te ervaren. Laat je verrassen door de diversiteit van smaken en prikkel je smaakpapillen.

De workshop is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder. Omdat er een - beperkte - hoeveelheid alcohol wordt genuttigd, is het verstandig hier met het vervoer rekening mee te houden.

De materiaalkosten worden tegelijk met het lesgeld geïncasseerd.

Donderdag 28 april 2022
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 34,00 plus € 2,75 materiaalkosten.
Dhr. A.W. (Marcel) Oostendorp
19:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.W. (Marcel) Oostendorp
A.W. (Marcel) Oostendorp
Marcel Oostendorp is eigenaar van Proef&Plezier in Montfoort. Hij wil graag zijn passie en kennis over wijn met u delen. Vanuit zijn retail achtergrond bij een grote wijnimporteur heeft hij veel proeverijen mogen verzorgen. Zijn kennis en passie heeft hij daar opgedaan en verder ontwikkeld door verschillende wijncursussen te volgen, producenten te bezoeken en door veel te proeven. Hij is wijnliefhebber maar vertelt zijn verhaal op een laagdrempelige, ontspannen en gezellige manier. Wijn, een heel mooi product waar je veel over kunt vertellen maar uiteindelijk wordt wijn wel gemaakt om te proeven en daarvan mag je genieten. Proost!