Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL0587W

Workshop Thais koken

Workshop Thais koken
Cursuscode: CUL0587W

Tijdens deze kookworkshop maken we een reis door Thailand en koken we inheemse gerechten. We gebruiken veel verse groenten en fruit. Denk aan een lekker soepje met noodles. Eén ding is zeker, het Thaise koken staat voor een nieuwe ervaring waarmee veel gevarieerd kan worden. Na een hele avond koken, onder leiding van twee enthousiaste koks, gaan we gezamenlijk van al dat lekkers proeven.

De ingrediëntkosten worden tegelijk met het lesgeld geïncasseerd.

Woensdag 17 oktober 2018
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 15,00 materiaalkosten.
Dhr. M. (Marco) van Os, Dhr. T.J. (Tom) Verheul
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
M. (Marco) van Os
M. (Marco) van Os
Marco van Os en Tom Verheul zijn doorgewinterde horecamensen die bij meerdere gerenommeerde bedrijven als manager en als commercieel expert hebben gewerkt. In hun eigen tijd doen ze waar ze in hun werk niet aan toe komen: heel lekker koken. Liefde moet je delen, vinden ze. En dus ook de liefde voor koken.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.