Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL0630B

Vietnamese springrolls two ways

Vietnamese springrolls two ways
Cursuscode: CUL0630B

Tijdens deze workshop leer je op twee verschillende manieren springrolls maken: gebakken en niet gebakken. De gebakken versie ken je als de Vietnamese loempia's die niet meer weg te denken zijn in de straat eetcultuur. En de niet gebakken versie ook wel de ‘springrolls’ genoemd, is de gezonde hap, maar deze kan ook als maaltijd genuttigd worden. Nadat we de springrolls gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

Woensdag 17 oktober 2018
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 12,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. T.V.V. (Tiffany) Pham
De ingredientkosten (voor gebakken loempia's) bedragen 12 euro. Deze betaalt u contant (graag gepast) aan de docent.
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: 't Centrum (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
T.V.V. (Tiffany) Pham
T.V.V. (Tiffany) Pham
Tiffany heeft van jongs af aan al een passie voor eten en koken. In de loop der jaren heeft ze vele keukens leren kennen, maar ze heeft in het bijzonder een voorliefde voor de Vietnamese keuken, door haar afkomst. Ze besluit om haar kennis en voorliefde voor het Vietnamese eten te delen. Sinds 2017 heeft ze van haar hobby haar werk gemaakt. Sinds kort is ze gestart met de koksopleiding, tegelijk is ze een paar dagen per week werkzaam in de keuken van een restaurant.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.