Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL0555W

Spannende soepen

Spannende soepen
Cursuscode: CUL0555W

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met heldere en gebonden soepen en maaltijdsoepen. Zelfs een dessertsoep komt aan bod! Je ontdekt dat soep niet saai en gewoon is, maar feestelijk, verrassend en chic kan zijn.
Iedereen die dol is op soep weet hoe veelzijdig soepen zijn. Vaak zitten ze bomvol groenten, zijn ze snel klaar te maken, goedkoop en gemakkelijk te bewaren. Voor elke gelegenheid en op ieder moment van de dag is er wel soep die smaakt. Aan het einde van de avond eten we met de hele groep soep, en daarna kook je thuis zeer gemakkelijk een gezonde maaltijd zonder te veel gedoe.
De ingrediëntkosten worden tegelijk met het lesgeld geïncasseerd.

Dinsdag 13 november 2018
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 11,50 materiaalkosten.
Mw. C.J.E. (Caroline) Zwaneveld
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
C.J.E. (Caroline) Zwaneveld
C.J.E. (Caroline) Zwaneveld
Ruim vijfentwintig jaar was Caroline werkzaam in de gezondheidszorg als ziekenhuis-apothekersassistente. Toen begon het te kriebelen om iets heel anders te gaan doen. Omdat koken altijd al een grote hobby was, is zij gestart met de koksopleiding in Nieuwegein. Eén dag per week weer naar school, een combinatie van praktijk en theorie. Het bereiden van een saus heeft veel raakvlakken met het maken van een zalf of crème, alleen die proef je niet! Het in 2008 behaalde diploma was de kroon op haar werk. Haar baan als apothekersassistente en als kok bij Rust Even heeft zij opgezegd om fulltime als thuiskok te starten. Klaar voor een nieuwe uitdaging: haar eigen bedrijf. Eenvoudig, smaakvol en duurzaam koken heeft haar voorkeur. Daarom maakt zij veelal gebruik van biologische en seizoensgebonden producten zonder kunstmatige toevoegingen, want dat is de basis voor een pure smaak! Zij wil het u graag laten proeven!
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.