Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL0561W

Paasbrunch

Paasbrunch
Cursuscode: CUL0561W

Tijdens deze kookworkshop ga je aan de slag met een paasbrunch. Rond Pasen willen we meer kleur en vrolijkheid in de keuken, het begin van de lente biedt kansen om weer andere ingrediënten te gebruiken. Met frisse groenten, lichte en kleine gerechten die geschikt zijn voor een heerlijke paasbrunch, krijg je vanzelf lentekriebels!

De ingrediëntkosten worden tegelijk met het lesgeld geïncasseerd.

Dinsdag 9 april 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 11,50 materiaalkosten.
Mw. C.J.E. (Caroline) Zwaneveld
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
C.J.E. (Caroline) Zwaneveld
C.J.E. (Caroline) Zwaneveld
Ruim vijfentwintig jaar was Caroline werkzaam in de gezondheidszorg als ziekenhuis-apothekersassistente. Toen begon het te kriebelen om iets heel anders te gaan doen. Omdat koken altijd al een grote hobby was, is zij gestart met de koksopleiding in Nieuwegein. Eén dag per week weer naar school, een combinatie van praktijk en theorie. Het bereiden van een saus heeft veel raakvlakken met het maken van een zalf of crème, alleen die proef je niet! Het in 2008 behaalde diploma was de kroon op haar werk. Haar baan als apothekersassistente en als kok bij Rust Even heeft zij opgezegd om fulltime als thuiskok te starten. Klaar voor een nieuwe uitdaging: haar eigen bedrijf. Eenvoudig, smaakvol en duurzaam koken heeft haar voorkeur. Daarom maakt zij veelal gebruik van biologische en seizoensgebonden producten zonder kunstmatige toevoegingen, want dat is de basis voor een pure smaak! Zij wil het u graag laten proeven!
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.