Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL0602W

Lekkers uit zee

Lekkers uit zee
Cursuscode: CUL0602W

Tijdens deze kookworkshop leer je verschillende klassieke en vernieuwende manieren kennen om vis te bereiden. Nederland is van oudsher een echt visland. Vis is enorm gezond en je kunt er lekker mee variëren, maar er hangt een prijskaartje aan vis waardoor het belangrijk is om te weten wat je met vis kunt doen. We gaan een heerlijk menu bereiden, wat voor iedereen gemakkelijk te maken is. Heerlijk voor als je een visliefhebber bent en wilt leren omgaan met vis in de keuken. Na afloop worden de gerechten gezamenlijk gegeten met een glaasje wijn erbij en krijg je de recepten mee om het thuis nog eens te bereiden.

De ingrediëntkosten worden tegelijk met het lesgeld geïncasseerd.

Woensdag 13 februari 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 15,00 materiaalkosten.
Dhr. M. (Marco) van Os, Dhr. T.J. (Tom) Verheul
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Marco) van Os
M. (Marco) van Os
Marco van Os en Tom Verheul zijn doorgewinterde horecamensen die bij meerdere gerenommeerde bedrijven als manager en als commercieel expert hebben gewerkt. In hun eigen tijd doen ze waar ze in hun werk niet aan toe komen: heel lekker koken. Liefde moet je delen, vinden ze. En dus ook de liefde voor koken.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.