Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL1060W

Franse klassiekers (nieuwe recepten)

Franse klassiekers (nieuwe recepten)
Cursuscode: CUL1060W

Tijdens deze kookworkshop leer je nieuwe Franse klassieke gerechten maken. Bouillabaisse, pomme duchesse, galette en tartiflette, wie kent ze niet? Ze vervelen nooit en zijn leuk om te maken. Eerder was deze cursus al een groot succes. In deze kookworkshop van twee avonden gaan we met nieuwe recepten aan de slag. Klassiekers dus voor de moderne kok!

De ingrediëntkosten worden tegelijk met het lesgeld geïncasseerd.

Dinsdag 14 januari 2020
2 lessen van 3 uur , elke 3 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 59,00 plus € 25,00 materiaalkosten.
Mw. C.J.E. (Caroline) Zwaneveld

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C.J.E. (Caroline) Zwaneveld
C.J.E. (Caroline) Zwaneveld
Ruim vijfentwintig jaar was Caroline werkzaam in de gezondheidszorg als ziekenhuis-apothekersassistente. Toen begon het te kriebelen om iets heel anders te gaan doen. Omdat koken altijd al een grote hobby was, is zij gestart met de koksopleiding in Nieuwegein. Eén dag per week weer naar school, een combinatie van praktijk en theorie. Het bereiden van een saus heeft veel raakvlakken met het maken van een zalf of crème, alleen die proef je niet! Het in 2008 behaalde diploma was de kroon op haar werk. Haar baan als apothekersassistente en als kok bij Rust Even heeft zij opgezegd om fulltime als thuiskok te starten. Klaar voor een nieuwe uitdaging: haar eigen bedrijf. Eenvoudig, smaakvol en duurzaam koken heeft haar voorkeur. Daarom maakt zij veelal gebruik van biologische en seizoensgebonden producten zonder kunstmatige toevoegingen, want dat is de basis voor een pure smaak! Zij wil het u graag laten proeven!
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.