Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL0533W

Een wilddiner bereiden

Een wilddiner bereiden
Cursuscode: CUL0533W

Deze avond gaan we aan de slag met wild. We maken een voorgerecht, een hoofdgerecht met twee verschillende soorten wild en bijpassende garnituur. We sluiten af met een verrassend nagerecht. Uiteraard gaan we na de kookavond gezellig dineren.

De ingrediëntkosten worden tegelijk met het lesgeld geïncasseerd. 

Woensdag 14 november 2018
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 14,00 materiaalkosten.
Dhr. A.M. (Ton) Martens
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
A.M. (Ton) Martens
A.M. (Ton) Martens
Poeliers Ton en Annemieke Martens hebben jarenlang een poelierswinkel gehad en hebben volop kennis van wild en gevogelte. Deze kennis willen ze graag delen.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.