Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL0733W

Culinaire route langs de Adriatische Zee

Culinaire route langs de Adriatische Zee
Cursuscode: CUL0733W

Tijdens deze workshop ga je op culinaire reis langs de Adriatische Zee. De zee wordt in het westen begrensd door Italië en in het Oosten door Slovenië, Kroatië, Bosnië, Montenegro en Albanië. Deze landen worden meer en meer bezocht door toeristen. Op culinair gebied hebben deze landen veel te bieden. Elk land heeft zijn eigen specialiteit. De kustgebieden zijn beïnvloed door de Griekse en Romeinse keuken. Natuurlijk zal de Kroatische keuken niet ontbreken, welke op de 5e plek staat van landen met lekkerste gerechten volgens de CNN. Veel gebruikte ingrediënten zijn: rund- en varkensvlees, vis, komkommer, kool, aubergine, aardappelen en tomaat.

De ingrediëntkosten worden tegelijk met het lesgeld geïncasseerd.

Donderdag 21 februari 2019
2 lessen van 3 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 54,00 plus € 20,00 materiaalkosten.
Mw. M. (Majda) Roos
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Majda) Roos
M. (Majda) Roos
Majda Roos heeft een afgeronde HBO opleiding Consumptieve Technieken in Amsterdam gevolgd. Zij heeft al jaren ervaring in koken en lesgeven met mediterrane invloeden.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.