Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL0611W

Culinaire rondreis door Midden-Amerika

Culinaire rondreis door Midden-Amerika
Cursuscode: CUL0611W

Tijdens deze kookworkshop ontdek je de keukens van Midden- en Zuid-Amerika. De eetcultuur hier is beïnvloed door de Spaanse en Portugese keuken, maar bevat nog veel elementen van de oorspronkelijke keuken. In het Noorden van Zuid-Amerika worden deze invloeden verder aangevuld met Afrikaanse invloeden dankzij de vroegere slavenhandel. De gerechten vallen op door de grote variëteit aan smaken, kleuren en geuren. Er wordt gebruik gemaakt met ingrediënten die niet alledaags zijn voor de Europese keuken. Wij zorgen ervoor dat alles lokaal te verkrijgen is, zodat je er na de workshop gewoon thuis mee aan de slag kan. Na het koken gaan we met z'n allen aan tafel om te gaan genieten van onze gerechten.

De ingrediëntkosten worden tegelijk met het lesgeld geïncasseerd.

Woensdag 17 april 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 15,00 materiaalkosten.
Dhr. M. (Marco) van Os, Dhr. T.J. (Tom) Verheul
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marco) van Os
M. (Marco) van Os
Marco van Os en Tom Verheul zijn doorgewinterde horecamensen die bij meerdere gerenommeerde bedrijven als manager en als commercieel expert hebben gewerkt. In hun eigen tijd doen ze waar ze in hun werk niet aan toe komen: heel lekker koken. Liefde moet je delen, vinden ze. En dus ook de liefde voor koken.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.