Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL0559W

Basiskoken voor mannen (nieuwe recepten)

Basiskoken voor mannen (nieuwe recepten)
Cursuscode: CUL0559W

Tijdens deze kookcursus voor mannen van alle leeftijden blijven we bij de basis van het koken. Vorig seizoen was deze cursus een groot succes, daarom dit vervolg met nieuwe recepten! We gaan aan de slag met simpele recepten, na de cursus maak je thuis in een handomdraai heerlijke maaltijden.

De ingrediëntkosten worden tegelijk met het lesgeld geïncasseerd.

Dinsdag 8 januari 2019
3 lessen van 3 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 79,00 plus € 34,50 materiaalkosten.
Mw. C.J.E. (Caroline) Zwaneveld
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
C.J.E. (Caroline) Zwaneveld
C.J.E. (Caroline) Zwaneveld
Ruim vijfentwintig jaar was Caroline werkzaam in de gezondheidszorg als ziekenhuis-apothekersassistente. Toen begon het te kriebelen om iets heel anders te gaan doen. Omdat koken altijd al een grote hobby was, is zij gestart met de koksopleiding in Nieuwegein. Eén dag per week weer naar school, een combinatie van praktijk en theorie. Het bereiden van een saus heeft veel raakvlakken met het maken van een zalf of crème, alleen die proef je niet! Het in 2008 behaalde diploma was de kroon op haar werk. Haar baan als apothekersassistente en als kok bij Rust Even heeft zij opgezegd om fulltime als thuiskok te starten. Klaar voor een nieuwe uitdaging: haar eigen bedrijf. Eenvoudig, smaakvol en duurzaam koken heeft haar voorkeur. Daarom maakt zij veelal gebruik van biologische en seizoensgebonden producten zonder kunstmatige toevoegingen, want dat is de basis voor een pure smaak! Zij wil het u graag laten proeven!
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.