Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL1079W

Authentieke Japanse keuken

Authentieke Japanse keuken
Cursuscode: CUL1079W

Tijdens deze kookworkshop leer je heerlijke Japanse gerechten bereiden. Het geheim van de Japanse keuken? Eenvoud, pure smaken en verse ingrediënten. Unesco heeft de Japanse traditionele keuken 'washoku' uitgeroepen tot cultureel erfgoed. De grote diversiteit aan Japanse gerechten en de gezonde ingrediënten maken het volgens Unesco een unieke keuken. De Japanse keuken is meer, veel meer, dan sushi. Een basisprincipe in de Japanse keuken is dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. We bereiden drie gerechten en zullen na het koken samen proeven van het gemaakte lekkers.

De ingrediëntkosten worden tegelijk met het lesgeld geïncasseerd.

Woensdag 16 oktober 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 17,50 materiaalkosten.
Dhr. M. (Marco) van Os, Dhr. T.J. (Tom) Verheul

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Marco) van Os
M. (Marco) van Os
Marco van Os en Tom Verheul zijn doorgewinterde horecamensen die bij meerdere gerenommeerde bedrijven als manager en als commercieel expert hebben gewerkt. In hun eigen tijd doen ze waar ze in hun werk niet aan toe komen: heel lekker koken. Liefde moet je delen, vinden ze. En dus ook de liefde voor koken.
T.J. (Tom) Verheul
T.J. (Tom) Verheul
Marco van Os en Tom Verheul zijn doorgewinterde horecamensen die bij meerdere gerenommeerde bedrijven als manager en als commercieel expert hebben gewerkt. In hun eigen tijd doen ze waar ze in hun werk niet aan toe komen: heel lekker koken. Liefde moet je delen, vinden ze. En dus ook de liefde voor koken.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.