Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL2105W

Sushi maken

Sushi maken
Cursuscode: CUL2105W

Sushi is razend populair en niet voor niets, de heerlijke en veelzijdige hapjes zijn gezond en smakelijk en kunnen op elk moment van de dag gegeten worden. Sushi zelf maken vereist een bepaalde techniek, maar als je deze in de workshop hebt geleerd, zijn het geen geheimen meer voor je en heb je het rollen van geweldige sushi zo onder de knie.
We leren de verschillende soorten en technieken voor het maken van Nigiri, Futomaki, Hosomaki, maar ook voor het maken van vegetarische sushi met komkommer en avocado.
Kom naar de workshop en leer hoe je deze heerlijke en gezonde hapjes voortaan zelf maakt.

Zaterdag 27 november 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 39,00 plus € 20,00 materiaalkosten.
Dhr. S.H. (Sil) Fleijsman

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

10:00 - 13:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
S.H. (Sil) Fleijsman
S.H. (Sil) Fleijsman
Sil Fleijsman is een professionele kok, die het tot zijn missie heeft gemaakt zoveel mogelijk mensen het plezier van koken bij te brengen. Dat doet hij in zijn eigen kookstudio Keukenvuur in Utrecht en nu ook bij de Volksuniversiteit in Woerden!