Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL2194W

Streetfood

Streetfood
Cursuscode: CUL2194W

Streetfood: noodzaak of culinaire hoogstandjes? De opkomst van streetfood is misschien wel de “foodie” trend van de afgelopen tien jaar. Culinaire ondernemers overal ter wereld verlevendigen de steden met hippe foodtrucks, avondmarkten en culinaire festivals. We lijken maar niet genoeg te krijgen van deze nonchalante, gezamenlijke manier van eten die alsmaar populairder wordt. Na afloop van deze workshop zullen we gezamenlijk genieten van de klaargemaakte gerechten onder het genot van een glaasje wijn of sap.

De ingrediëntkosten bedragen 17,50 euro en zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Woensdag 18 mei 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 39,00 plus € 17,50 materiaalkosten.
Dhr. M. (Marco) van Os, Dhr. T.J. (Tom) Verheul

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.


Voor deze cursus is een Corona Toegangsbewijs verplicht

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marco) van Os
M. (Marco) van Os
Marco van Os en Tom Verheul zijn doorgewinterde horecamensen die bij meerdere gerenommeerde bedrijven als manager en als commercieel expert hebben gewerkt. In hun eigen tijd doen ze waar ze in hun werk niet aan toe komen: heel lekker koken. Liefde moet je delen, vinden ze. En dus ook de liefde voor koken.
T.J. (Tom) Verheul
T.J. (Tom) Verheul
Marco van Os en Tom Verheul zijn doorgewinterde horecamensen die bij meerdere gerenommeerde bedrijven als manager en als commercieel expert hebben gewerkt. In hun eigen tijd doen ze waar ze in hun werk niet aan toe komen: heel lekker koken. Liefde moet je delen, vinden ze. En dus ook de liefde voor koken.